Brusseldag

21 mei 2022 - 09:30

Beste N-VA-lid,

 

De coronacrisis vraagt ongeziene inspanningen van ons allen. Van de ene dag op de andere werd onze manier van leven en werken drastisch overhoop gehaald. Noodgedwongen hebben we de sociale pauzeknop ingedrukt en ons normale leven on hold gezet.

Het is dan ook alweer een hele poos geleden dat we elkaar nog eens in levenden lijve hebben mogen ontmoeten. Niemand die had durven voorspellen dat het coronavirus daar zo lang een stokje voor zou steken.  

Maar, na regen komt zonneschijn. Betere tijden zijn aangebroken. Met de overschakeling van code oranje naar code geel vielen zo goed als alle coronamaatregelen weg. En dat is een kans die we niet laten ontglippen. Hoog tijd dus om elkaar nog eens terug te zien en de verloren tijd in te halen.

Namens het Arrondissementeel Bestuur Brussel hebben we dan ook het genoegen u te mogen uitnodigen op de ‘Brusseldag’ op zaterdag 21 mei 2022 in het hart van de Vlaamse democratie.

Onze hoofdstad staat voor heel wat uitdagingen. Maakt u zich net als ons zorgen over het Brussel van morgen en wil u meedenken over de toekomst van de N-VA in onze hoofdstad? U bent meer dan welkom om uw stem te laten horen. Bovendien mag u zich verwachten aan een heerlijk ontbijt om de dag goed mee te beginnen!

 

Praktisch:

Waar? Zaal ‘De Schelp’ van het Vlaams Parlement (Leuvenseweg 86, 1000 Brussel)
Wanneer? Zaterdag 21 mei vanaf 9u30 tot 13u00
Hoe? De toegang is gratis, wel graag inschrijven tegen maandag 16 mei bij Annabel Tavernier via annabel.tavernier [at] n-va.be.