Bezoek aan kunstenaar Tom Frantzen

17 oktober 2021 - 14:00

Tom Frantzen is een rasechte Brusselaar die is  uitgeweken naar de rand, met name naar de prachtige glooiende hellingen van Duisburg (Tervuren) naast het Zoniënwoud . Zijn stijl is gekenmerkt door fantasie en humor en omschrijft hij zelf het liefst als ’Hedendaagse Vlaamse Fantastiek’. Het is een vorm van satirisch surrealisme waarin hij vooral geïnspireerd is door het menselijk gedrag. Tom heeft vijf grote beelden op zijn naam in Brussel (de Vaartkapoen, madame chapeau, Pieter Bruegel, Jacques Brel, het Zinneke). Hij en zijn vrouw zullen ons rondleiden door zijn prachtige beeldentuin met een aperitief nadien.

http://www.tomfrantzen.com
Het is  een bezoek bij de kunstenaar thuis en zijn beeldentuin + atelier. Hij heeft hier vele tientallen grote kunstwerken staan plus een grote galerij met een zeer groot kunstwerk.
Het bezoek duurt ongeveer 2u + een receptie nadien.

 

Praktisch:

Afspraak 14u00 ter plaatse (of 13u30 op een locatie in Brussel voor samen te rijden of een busje in te leggen).
De locatie is: waaienberg 17, Tervuren. https://goo.gl/maps/ZhSfrEmaLrBwritL9 Dit is een halfuur vanaf het Centraal Station met de wagen. Eventueel leggen we een busje in, afhankelijk van het aantal inschrijvingen?
Het bezoek is buiten (dus helemaal coronaproof).
Deelname is € 14,00  en € 10,00 voor 65+ en studenten. Kindjes -12 betalen € 5,00