Vlamingen feesten en trouwen in Brussel

11 juli 2018 - 13:00 tot 20:00

Op 11 juli vieren we samen de Vlaamse feestdag. Dat wil N-VA Brussel niet onopgemerkt laten voorbijgaan in de hoofdstad van Vlaanderen. Daarom nodigen we jou uit op onderstaande activiteiten:

N-VA-cafe

Van 13 tot 20 uur toveren we café Sint-Nicolaas (Korte Boterstraat 8, 1000 Brussel) om tot een heus N-VA-café. Kom langs voor een gratis drankje en sla een praatje met onze Brusselse bestuursleden. De hele dag passeren er N-VA-volksvertegenwoordigers uit de verschillende parlementen. Wil je onze Brusselse parlementsleden beter leren kennen? Kom dan zeker om 13 uur langs.

N-VA-promoteam

In de buurt van het café deelt ons promoteam allerlei gadgets uit. Spreek hen aan en ontvang een Vlaams vlaggetje, een leuke button of een andere verrassing.

Trouwen met Brussel

Naast het N-VA-café, zijn er ook tal van andere activiteiten op 11 juli in Brussel. In de magnifieke trouwzaal kan je trouwen met Brussel. Laat grappige trouwfoto’s maken, werp een bruidsboeketje en nog veel meer.

Op de Grote Markt is er een heus trouwfeest. Om 19 uur krijg je een gratis aperitief aangeboden en om 19.30 uur volgt 'De Grote Brussel Trouwt Trouwshow'. Een optreden van De Kreuners is de kers op de taart.

Adres: 

Café Estaminet Sint-Nicolaas

Korte Boterstraat 8

(zelfde straat als vorig jaar, op 50 meter van de Grote Markt)